Molse Metten

Zondag 14 Mei

Info

De ‘Molse Metten’ is hét jaarlijkse evenement dat je niet wilt missen! De gemeente Mol heeft zich weer overtroffen door de meest sfeervolle markt te organiseren in het bruisende centrum van de stad. Hier komen verschillende handelaars samen om de bezoekers te verwennen met hun specialiteiten. En dit jaar zijn wij er ook bij!

Wij presenteren met trots onze overheerlijke Baldy Balls, een vers gebakken gebakje dat een mix van superieure ingrediënten die je zintuigen zullen prikkelen en je smaakpapillen zullen doen dansen.

Maar de ‘Molse Metten’ biedt meer dan alleen lekker eten. Het evenement is een fantastische manier om de lokale gemeenschap te ondersteunen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar ambachtelijke producten, handgemaakte sieraden, of gewoon een gezellige sfeer om van te genieten met vrienden en familie.

Mis deze unieke kans niet om de ‘Molse Metten’ te beleven. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij onze Baldy kraam.

Wat zijn baldy balls?

De Baldy Ball is een vers ter plaatsen gebakken gebakje met een mix van superieure ingrediënten, verleidelijk voor de smaakpapillen en de ogen. Het is niet zomaar een gebakje; het is een unieke verwennerij die je zintuigen en fantasie prikkelt. Dit product is zo gemaakt dat het gemakkelijk kan worden opgepakt en heel gemakkelijk kan worden geconsumeerd, en dat het ook met iedereen kan worden gedeeld.

Ben je benieuwd naar onze overheerlijke Baldy’s? Kom dan zeker langs onze Baldy kraam.

Blijf op de hoogte

U kan zich onderaan vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van al onze laatste activiteiten!

Ontdek meer

Braderie Mol

Braderie Mol Laar 27, 2400 Mol 21 - 25 juni van 9:30 - 20:00 Info De braderij van Mol is een jaarlijks terugkerend evenement waar zowel locals als toeristen samenkomen om te genieten van [...]

Langste Dag – Leuven

Langste Dag Leuven Brusselsestraat, Pensstraat, Parijsstraat & uitbreiding naar Grote Markt Zaterdag 24 juni van 9:00 Info Op de langste dag van het jaar komt Leuven tot leven tijdens het evenement "Langste [...]

Zaterdagmarkt Leuven

Zaterdagsmarkt Brusselsestraat, Pensstraat, Parijsstraat & uitbreiding naar Grote Markt Zaterdag van 9:00 - 18:00 Info Ontdek de zaterdagmarkt in het hart van Leuven, waar u een grote verscheidenheid aan ambachtelijke producten en antiek [...]

Avondmarkt zilvermeer 2023

Avondmarkt Zilvermeer 28 juli Avondmarkt Zilvermeer Zilvermeer provinciaal recreatiedomein Vrijdag 28 Juli vanaf 17:00 Info Op 28 juli organiseert het Zilvermeer een avondmarkt en iedereen is vanaf 17:00u van harte welkom. En het beste van alles? [...]

Door |Gepubliceerd op: April 15th, 2023|Categorieën: Evenementen|