Dag van het Eetbaar Landschap – Bokrijk

Loading Events

Ontdek de authentieke charme van lokale ambachten tijdens de Dag van het Eetbare Landschap in het prachtige Domein Bokrijk, gelegen in Limburg, België.

Op 22/09/2024 nodigen we u uit voor een betoverende dag vol ambachtelijke wonderen. Dwaal door de schilderachtige straten en laat u meevoeren naar vervlogen tijden.

Maar dat is niet alles! Tijdens de Dag van het Eetbare Landschap kunt u genieten van een scala aan heerlijke streekproducten. Verwen uw smaakpapillen terwijl u lokale lekkernijen proeft.

Vergeet vooral niet te stoppen bij onze Baldy kraam, waar de meest overheerlijke ronde bolvormige gebakjes vers ter plaatse worden gebakken. Bereid met superieure ingrediënten en fijn van smaak, zijn deze gebakjes een ware traktatie voor de zintuigen. Mis de kans niet om te genieten van deze culinaire hoogstandjes en laat uw smaakpapillen dansen van genot.

Of u nu op zoek bent naar een uniek cadeau, lokale ambachtslieden wilt steunen, of gewoon op zoek bent naar een dag vol authentieke ervaringen, de Dag van het Eetbare Landschap heeft voor elk wat wils. Mis deze kans niet om de rijke tradities van Limburg te ervaren en ga naar huis met kostbare souvenirs en onvergetelijke herinneringen.

Zet 22 september 2024 alvast in uw agenda en kom langs bij het Domein Bokrijk voor een dag vol lekkernijen en plezier voor het hele gezin! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te beleven.

Tot ziens in Bokrijk!

Title

Go to Top